Harvialan Alikartanon asukasyhdistys ry.

Perinteikkäässä maisemassa nykyaikainen asuinalue Janakkalassa

Yhteistyökumppaneita

 Janakkalan Osuuspankki on toimialueensa suurin pankki ja Suomen suurin maaseudulla toimiva osuuspankki - 7 kymmenestä janakkalalaisesta pitää osuuspankkia pääpankkinaan.
16 900 asukkaan Janakkala on Paras Paikka asua ja yrittää. Janakkalan keskeinen sijainti eteläisessä Suomessa moottoritien, pääradan ja tiedon valtaväylien keskellä houkuttelee kuntaan myös yrityksiä, joita on jo runsaat 700. Pitäjän tuhatvuotisia maanviljelyksen perinteitä jatkaa lähes 350 nykyaikaista maatalousyritystä.

Janakkalan Osuuspankki on TÄYDEN PALVELUN PANKKI- ja VAKUUTUSTALO kaikille asiakasryhmille. Sinulle asiakkaana se merkitsee sitä, että voit hoitaa kaikki pankki- ja vakuutusasiat - niin pienet kuin suuretkin - omassa osuuspankissasi tuttujen ihmisten kanssa tai voit käyttää verkko-, puhelin- ja automaattipalveluja. Meillä on tarjottavana Sinulle ylivoimainen yhteysverkko asiakaspalveluun. Osuuspankkisi on aina lähellä ja tavoitettavissa.


 Toiminta-ajatuksemme: "Rakennamme taloja, mutta ensisijaisesti teemme kuitenkin koteja." Meille ei riitä se, että käytämme tuotteissamme parhaita materiaaleja. Kannustalon laatu syntyy pienistä teoista; siitä, miten herkkiä myyjä ja suunnittelija ovat kuuntelemaan asiakkaan toiveita; millainen on seinäelementtien ja pystytyksen työnjälki tai miten ripeästi joku vastaa puhelimeen ja selvittää asian, kun työmaalta tulee kysyttävää. Välittäminen on laatua. Se, että asiakkaan asioita hoidetaan niin kuin rakennettaisiin itselle Kotia.

Kannustalon väki tekee omalta osaltan kaikkensa, että Sinun perheesi saa juuri sellaisen Kodin, kuin on aina halunnut. Tämä on ollut Kannustalon menestyksen salaisuus jo yli kaksikymmentä vuotta ja samalla polulla haluamme jatkaa tulevinakin vuosikymmeninä.
Edustaja Hämeenlinna Jukka Järvinen p. 0405510900    Sähköposti: jukka.jarvinen(ät)kannustalo.fi
 
 
 Oman talon rakentaminen on elämän suurimpia investointeja. Siksi ei ole yhdentekevää millaisen talon rakennat. Hyvin rakentaminen kannattaa aina. Jukkatalo on ollut parikymmentä vuotta tehdasvalmisteisten talopakettien markkinajohtaja. Yrityksen yli 40 vuoden kokemus suomalaisesta rakentamisesta takaa asiakkaillemme toimivat ja laadukkaat asumisratkaisut vaikkapa kumppanuustoteutuksena muuttovalmiiseen ja avaimet käteen -taloon saakka. Voit olla vakuuttunut, että myös sinun tuleva kotisi on parasta Jukka-laatua. Laatua, jonka koet talosi edullisina käyttökustannuksina ja korkeana jälleenmyyntiarvona.


 Jo lähes 30 vuoden ajan Innova on ollut johtava frisbeegolf-merkki radoilla ympäri maailman. Innova on ollut mukana kehittämässä lajin merkittävimpiä keksintöjä kuten Eagle, Aviar, Roc, Champion-muovi, Star-muovi, Blizzard-muovi, DisCatcher. Innovan frisbeegolf-kiekot valmistetaan edelleen Kaliforniassa menetelmillä, jotka takaavat välineillesi laadun ja ominaisuudet, joita hyödyntävät maailman huippupelaajat.

InnovaStore on Innovan tuotteiden virallinen verkkokauppa, jonka omistaa Innova Champion Europe Oy. InnovaStore on auki kuluttajille ympäri vuorokauden 365 päivää vuodessa. InnovaStoresta löytyy yli 500 eri tuotenimikettä ja valikoimassa on yli 60 000 frisbeegolf-kiekkoa! InnovaStoresta löydät kaikki Innovan saatavilla olevat mallit sekä ison kasan harvinaisuuksia. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hankkia juuri sellaisen frisbeegolf-kiekon kuin haluat, tai sen luottokiekon, mitä ei enää valmisteta.